Petua mendapat pasangan - Suffian Amin; Ismail Mohammed (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn.Bhd., 2004)
Ringkasan: perbincangan hangat dan mantap bersama ahli panel berpengalaman mengenai pasangan ideal. Kenapa terdapat kesukaran dalam mencari jodoh. Mengupas kemungkinan sebab yang menjadi penghalang samada dari aspek fizikal, mental, budaya atau fahaman keluarga dan masyarakat masakini.
Penerbit eksekutif, Hj. Waharp Yusoff
Penceramah: Dato' Dr. Hj. Mohd Fadhilah Kamsah dan Dato' Dr. Mashitah Ibrahim
Keywords: Marriage; Islam; Mate selection