Petua menjadi pelajar sekolah menengah yang gemilang - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951-; Ismail Mohammed; Telaga Biru Sdn Bhd. (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn.Bhd., 2004)
Ringkasan: Mengupas tentang masalah dan cabaran yang dihadapi, rungutan guru terhadap pelajar, langkah cemerlang pelajar terbilang; teknik-teknik efektif mengulangkaji pelajaran.
Penerbit eksekutif, Hj. Waharp Yusoff ; penyunting, Pentas Kreatif Sdn. Bhd.
Keywords: Motivation; Motivation in education