Petua mendidik anak menjadi insan yang positif - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951-; Ismail Mohammed (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn.Bhd., 2003)
Pra syarat membentuk anak menjadi positif, ciri-ciri anak yang cemerlang; imej kendiri yang positif
Penerbit eksekutif: Hj. Waharp Yusoff ; penyunting Sawachyu Khalidi
Pencaramah: Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah
Keywords: Discipline; Discipline -- Self control