Panduan solat sempurna - Suffian Amrin; Ismail Mohammed; Telaga Biru Sdn Bhd. (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn.Bhd., 2003)
Ringkasan: Program ini menampilkan cara-cara mengerjakan solat yang sempurna membawa kepada khusyu' supaya ibadah diterima Allah...
Penerbit eksekutif, Hj. Waharp Yusoff ; penyunting, Suwachyu Khalidi
Penyampai: Ustaz Mohd. Zawawi Yusof
Keywords: Islam; The practice of Islam; Prayer