Isteri pengasih + suami penyayang keluarga bahagia - Suffian Amrin; Ismail Mohammed; Telaga Biru Sdn Bhd. (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn.Bhd., 2004)
Keluarga bahagia terbentuk dengan gabungan isteri dan suami yang saling sayang menyayangi....
Forum Nadwah Perdana
Penerbit eksekutif: Hj. Waharp Yusoff
Penceramah: Mohd Fadzilah Kamsah, Prof. Dr. Mohammed Yusoff b. Hussain, Uztazah Siti Nor Bahyah Mahamood
Keywords: Islamic religious; Families