12 tips memupuk kasih sayang - Suffian Amin; Ismail Mohamed; Telaga Biru Sdn Bhd. (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn.Bhd., 2004)
Video ini mengenai petua dan teknik yang dijangka berupaya menjadi penawar kepada pelbagai masalah yang sering melanda institusi keluarga akibat kegersangan minda tentang idea-idea tersebut. Program ini menampilkan pendekatan psikologi 7 kali puji sekali keji untuk menyelesaikan konflik antara suami isteri
Penerbit eksekutif, Waharp Yusoff ; penyunting, Muzaffar
Penceramah: Uztazah Siti Nor Bahyah Mahamood
Keywords: Love; Marriage