Petua untuk sentiasa ceria - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951- (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn.Bhd., 2003)
Ringkasan: mengupas tentang punca-punca kita tidak ceria; kaedah dan petua untuk sentiasa ceria yang melibatkan perubahan dari segi hati, minda, perlakuan, interaksi sosial, amalan kerohanian, keberkatan dan keseimbangan hidup.
Penerbit eksekutif, Haji Waharp Yusoff.
Penceramah: Dato' Dr. Hj.Mohd. Fadzilah Kamsah.
Keywords: Affection -- Feeling -- Emotion; Happiness -- Joy