Menangani stress - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951- (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn.Bhd., 2003)
Ringkasan: Mengupas secara jelas dan praktikal dari aspek: kaitan sifat semulajadi dengan stress; punca-punca stress; tanda-tanda stress; strategi dan petua-petua menangani stress.
Penerbit eksekutif, Haji Waharp Yusoff
Penceramah: Dato' Dr. Hj.Mohd. Fadzilah Kamsah
Keywords: Stress management; Stress (Psychology); Relaxation -- rest -- Stress management