Menangani sifat marah - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951- (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn.Bhd., 2003)
Ringkasan: Rakaman ini mengupas aspek-aspek senario mudah marah di dalam masyarakat; punca kita menjadi marah; jenis-jenis marah; kesan marah; reaksi terhadap marah; serta petua-petua untuk menangani sifat marah.
Penerbit eksekutif, Haji Waharp Yusoff
Penceramah: Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah
Keywords: Anger (Psychology); Emotions