13 petua berkomunikasi dengan anak - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951- (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn.Bhd., 2002)
Ringkasan: Ceramah ini mencungkil kelemahan dan kesilapan para ibubapa berkomunikasi dengan anak-anak serta mengenengahkan 13 tips yang terbaik.
Penerbit eksekutif, Haji Waharp Yusoff
Penceramah: Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah
Keywords: Child learning; Communication