99 langkah bijak orang cemerlang - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951- (Kuala Lumpur: Telaga Biru Sdn.Bhd., 2002)
Ringkasan: Menyarankan beberapa langkah penting bagaimana anda berupaya menjadi seorang yang cemerlang. Penceramah menyarankan 99 langkah bijak meliputi cara mengenali diri anda, kaedah membersihkan hati dsbnya.
Penerbit eksekutif: Haji Waharp Yusoff
Penceramah: Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah
Keywords: Success -- Psychological aspects; Conduct of life -- Islam