Praktikal wuduk, solat wirid & doa - Video Pictures (Kuala Lumpur : Video Pictures)
VCD ini membantu anda dan keluarga dalam memperbaiki mutu wuduk. Terdapat juga praktikal solat maghrib dan bacaan surah-surah lazim.
Keywords: Prayer -- Islam