Ceramah pengurusan berkualiti menyeluruh (TQM) di Perpustakaan Tun Seri Lanang, 18 September, 1995 - Adnan Alias ([S.l. : s.n.], 1995)
Ceramah tentang pengurusan berkualiti menyeluruh
Keywords: Total quality management