Ceramah KMK Seminar Sehari KMk di Perpustakaan Tun Seri Lanang, UKM, pada 15 Dis., 1995, Bangi - Seminar Sehari KMK (1995; Normah Sidek (UKM, Bangi : Perpustakaan Tun Seri Lanang, 1995)
Program ini menerangkan ciri-ciri KMK
Keywords: Quality circles -- Malaysia -- Congresses; Work groups -- Malaysia -- Congresses