Tunku Bapa Kemerdekaan Malaysia - Memorial Tunku Abdul Rahman Putra, Arkib Negara Malaysia (Kuala Lumpur : Memorial Tunku Abdul Rahman Putra, Arkib Negara Malaysia, 2003)
Video ini merupakan pengkisahan riwayat hidup, pengorbanan, jasa dan sumbangan Tunku Abdul Rahman kepada agama, bangsa dan negara. Sememangnya beliau adalah wira negara sepanjang zaman
Diedarkan pada Malam Yayasan 2003, 28 Februari 2003 di Mandarin Oriental Kuala Lumpur
VCD format
Keywords: Tunku Abdul Rahman Putra, -- Al-Haj, -- 1903-1990 -- Biography -- Careers