Perjalanan umrah yang tepat - Mohd Kasim Mohd Don, Haji; Hj. Mohd Kasim Mohd. Don; Azman Ismail (Kuala Lumpur : KD Productions Sdn. Bhd)
Menghuraikan tentang pengenalan dan pengertian umrah, hukum dan wajib, rukun, niat, awaf, saei, bergunting, bercukur dan tertib.
Editors, Harmaini, Md. Nizam ; executive producer, Zuraini Abdul Manaf
Narrator: Tuan Hj. Md. Daud Che' Ngah
Keywords: Muslim pilgrims and pilgrimages