Cik Pon Mr. Drac - Rusli Harun; Along Kamaludin ([Kuala Lumpur] : Kirawang Sdn. Bhd., 2003)
filem komedi yang mengisahkan tentang kehidupan 2 hantu iaitu pontianak yang lebih dikenali sebagai Cik Pon dan dracula yang dipanggil Mr. Drac. Pelbagai telatah lucu telah ditunjukkan sepanjang jalan cerita ini
Cd 1 tiada (hilang)
Skrip, CT Zaleha Hamzah
Pelakon: Def Gab C., Wan Maimunah, Shahriza Mahmud, Jaja
Keywords: Comedy films