Rasa sayang - eh - Krishnan L.; Cathay Keris Film ([Kuala Lumpur] : Cathay Keris Film, 1959)
Filem ini mengisahkan tentang kekeliruan yang berlaku apabila peta harta karun yang menjadi rebutan dua buah kumpulan penjahat telah jatuh ke tangan seorang pelawak terkenal di dalam perjalanannya ke Singapura
Editor, Hussain Haniff
Cast: Wahid Satay, Kasmah Booty, M. Amin
VCD format
Keywords: Comedy films; Suspense in motion pictures; Love in motion pictures