Os anak tarzan 2 - Othman Abdillah; Os (Sarawak : Mesra Fair Sdn. Bhd., 2002)
Mengisahkan tentang kehidupan Os Anak Tarzan, seorang pemuda yang tidak pernah diberikan pendidikan. Os mempunyai seorang ayah angkat yang kaya dan seorang adik angkat. Ayah angkatnya berhasrat untuk mewariskan perniagaannya kepada Os dan adiknya. Untuk mengajar anak-anaknya hidup berdikari, ayahnya telah meminta OS dan adiknya keluar rumah selama sebulan dan menguruskan hidup dengan sendiri tanpa bantuan darinya
Suntingan, Theressia M. Umar
Pelakon: Mr. Os, Othman A. Siti Khaliza
Keywords: Comedy films