Skuad elit special edition - Zamin Fakry Zainol; Azizi Chunk Adnan (Klang : Cosmovision Production, 2003)
Negara dilanda gejala penyeludupan senjata api yang semakin berleluasa. Kegiatan penyeludupan ini dipercayai didalangi sebuah sindiket antarabangsa. Namun begitu usaha Kastam Di Raja Malaysia untuk memerangkap mereka menemui jalan buntu kerana setiap kali serbuan dibuat, ahli-ahli penyeludup itu ditembak mati oleh seorang pembunuh upahan yang tidak dikenali
Pelakon: AC Mizal, Shamser, Serina Redzwan, Rita Rudaini
VCD format
Keywords: Detective teams in motion pictures