Bimbingan solat-solat sunat (Kuala Lumpur : Video Pictures)
Mengandungi panduan dan bimbingan untuk melakukan solat sunat hajat termasuk bacaan-bacaan dan fadhilatnya.
Disk 1.Solat sunat Israq, Rawatib, Wudhuk, Tahiyyatul masjid, nikah.- Disk 2. Solat Hajat,Istikharah, Duha.- Disk 3. Solat Taubat, Tasbih.
Disampaikan oleh Ustaz Dr. Badrul Amin Bahron.
VCD format.
Keywords: Islam; Practice of Islam; Prayer