Kampung meletup - Gan, William; Norliza Ismail (Kuala Lumpur : New Southern Records Sdn. Bhd., 2003)
Mengisahkan mengenai Azam, seorang penganggur yang bercita-cita besar menjadi seorang penulis skrip yang berjaya. Pak Osman Misai, seorang duda dan ayah kepada Saleena. Bekerja sebagai pengawal keselamatan, seorang mata duitan dan inginkan menantu yang kaya. Mak Gayah, seorang janda dan ibu kepada Azam. Siti, seorang anak dara tua yang seperti pre-madona. Saleena, anak tunggal kepada Pak Osman. Meminati Azam tetapi dihalang oleh ayahnya
Title from title screen
Penerbit eksekutif, Iman Wan ; skrip, Shaharudin Jamil ; penyunting, Hamid Ghani, Mohd Fadzli
Pelakon: Shamsul Ghau Ghau, Mr Os, Norlia Ghani, Rosnah M. Aris
Keywords: Comedy films