Pukau - Kenn, Te; Kok, Tzyy Haw (Kuala Lumpur : Motion Planet Production Sdn. Bhd., 2003)
Mengisahkan tentang Zamri, seorang pengarah disebuah syarikat pengiklanan. Rupa paras yang di miliki oleh Zamri menyebabkan dia amat cerewet dam memilih wanita termasuk sebagai setiausaha di syarikatnya. Namun demikian, secara tidak sengaja Zamri telah terkena pukau yag telah dibaca oleh seorang kawannya menyebabkan hidup Zamri berubah. Setelah di pukau, Zamri memandang wanita dari segi kecantikan dalamannya, bukan dari segi rupa paras yang akhirnya membuatkan Zamri jatuh cinta dengan seorang gadis gemuk
Penerbit eksekutif, Chew Kia Saun ; skrip, Ang Siew Hoong
Pelakon: Danny X Factor, Ucop, Dilla, Che Yun, Natasha
Keywords: Comedy films; Love in motion pictures