Cinta metropolitan - Julie Dahlan; Zulkifli M. Osman ([Kuala Lumpur] : J.D Production, 1996)
Kisah bermula apabila seorang jurugambar, Haris dengan tidak sengaja bertemu adiknya, Irwan dalam satu majlis makan malam. Mereka berkenalan dengan Azlin setelah berjaya menangkap pencuri beg tangannya. Irwan sebenarnya adalah seorang kaki perempuan yang cuba mencari perhatian Azlin, walaupun dia mempunyai sugar mummy bernama Monisa
Penerbit eksekutif, Linda Zainudin ; skrip, Zulkifli M. Osman
Pelakon: Norman, Yusry, Edry, Emylia Rosnaida, Vanidah
VCD format
Keywords: Love in motion pictures