Iskandar - Naga; SV Production ([Kuala Lumpur] : SV Production Sdn. Bhd., 2003)
Mengisahkan kehidupan Karl Iskandar yang dibelenggu kemewahan hidup berbapakan seorang Tan Sri. Namun demikian, Iskandar menyedari masalah yang membelenggu keluarganya, masalah sosial kakaknya, Sara dan juga secara tidak langsung Iskandar mengetahui tentang penglibatan ayahnya dengan sindiket dadah
Penyunting, Elias Mydin ; skrip, Shamsul Cairel
Pelakon: Awie, Jeslina hashim, Farouk Hussain, Bob Lokman
Keywords: Suspense in motion pictures; Death in motion pictures