Gosok - Phua, Khim Onn; Azian Pasiran (Kuala Lumpur : Music Valley Sdn. Bhd., 2003)
Semenjak dari kecil lagi, Tam digelar oleh budak-budal Parit Botak sebagai'Tam Gosok'. Ini kerana Tam telah ditugaskan untuk menggosok periuk oleh ibunya yang berniaga diwarung makan. Disaksikan oleh dua orang sahabat karibnya, Iman dan Bob, Tam telah menanam cita-cita tinggi untuk menjadi seorang ahli muzik dan penyanyi, malangnya impian Tam tidak mendapat sokongan ibu dan bapanya, Jenab dan Dollah
Title from container
Penerbit eksekutif, Zapri Zainol
Pelakon: Bob, Tam Spider, Boy, Loloq, Bandi Amok
Keywords: Comedy films