Cik Tom wanita besi - Rusli Harun, Dato; Jufri Ayob (Kuala Lumpur : Kira Wang Sdn. Bhd., 2003)
Mengisahkan tentang kehidupan seorang janda yang digelar Cik Tom oleh penduduk kampung. Kehadiran Cik Tom menyebabkan kampung tersebut menjadi huru-hara terutama disebabkan oleh cerita yang dibawa oleh isteri bekas suami Cik Tom yang sentiasa mencemburui kejayaan Cik Tom
Penerbit eksekutif, Zabidi Sanip, Ahmad Azif Mohamad
Pelakon: Khatijah Tan, Norzizi Zulkefli, Ziaie Ezzette
VCD format
Keywords: Comedy films; Women in motion pictures