Ampunkan dosaku - Kok, Tzyy Haw (Kuala Lumpur : Motion Planet Production Sdn. Bhd., 2003)
Mengisahkan tentang seorang ibu yang ditinggalkan oleh anak-anaknya menyebabkan hidupnya merempat dan tiada tempat tinggal. Anak-anaknya berdendam dengan ibunya yang terpaksa melakukan pekerjaan tidak bermoral demi membesarkan anak-anaknya
Penerbit eksekutif, Chew Kia Saun ; skrip, Roziwati Rashid
Pelakon: Fauziah Nawi, Zamarul Hisham, Ezany Nizariff
VCD format
Keywords: Mothers in motion pictures