Helah - William, Lim; Lee, Dick (Kuala Lumpur : FMC Music Sdn. Bhd., 2002)
Mengisahkan tentang persahabatan 2 sahabat Nani dan Mira. Nani seorang gadis miskin yang baik, rajin dan cemerlang dalam pembelajaran, manakala Mira seorang gadis kaya yang sombong, malas untuk mengulangkaji pelajaran dan sering menimbulkan masalah. Sikap Nani disukai oleh ramai orang membuatkan Mira mencemburuinya. Cemburu Mira bertambah setelah kehadiran Remy dalam persahabatan mereka, di mana Remy secara diam suka kepada Nani
Penerbit eksekutif, C.F. Ho ; skrip, Lim Chen Chen
Pelakon: Siti Nordiana, Syura, Achik Spin
VCD format
Keywords: Love in motion pictures