Artifak - Abdul Hamid Abidin AW; Amith Abidin Aw (Kuala Lumpur : VBG Network Sdn. Bhd., 2003)
Sebuah kisah misteri tentang pencarian bahan artifak tinggalan melayu lama. Peninggalan yang menimbulkan kekacauan dikalangan penduduk kampung
Pengurus produksi, Mustapha Hj. Ismail ; penolong sutradara, Roslee Salut
Pelakon: Jasmin Hamid, Mubarak Majid, Arash Mohd, Yusof Mohamad
Keywords: Suspense in motion pictures; Adventure films