Mistik - David Teo; Razak Mohaideen (Kuala Lumpur : Metrowealth Moves Production, 2003)
Mengisahkan tentang sekumpulan pelajar kolej yang mengdakan kembara ke sebuah hutan di kawasan pedalaman untuk menyiapkan kajian mereka berkenaan dengan hantu. Sepanjang pengembaraan mereka, pelbagai perkara aneh telah dialami
Skrip, A. Shukoor Mohaideen ; penyunting, Mariam Ibrahim
Pelakon: Cico, Nisdawati, Shaleen Cheah, Rita Rudaini
VCD format
Keywords: Ghosts in motion pictures; Suspense in motion pictures