Ulang tahun ke-20 MABBIM - Othman Hj. Zainuddin; Othman Haji Zainuddin, 1944- (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 1991)
Latar belakang dan sejarah penubuhan Majlis Bahasa Brunei Darussalam, Indonesia dan Malaysia
Skrip, Sulaiman Masri, Zubaidi Abas ; jurukamera, Jack Ad-Din, Pak Yeop, Zulkefli Bakar Abd. Rahman
Penceramah : Sulaiman Masri, Othman Ismail, Halimah Haji Ahmad, Zubaidi Abas
Keywords: Malay language; Indonesia language; Malaysia -- Languages