Bersama mufti : kumpulan siri irsyad yang disampaikan di radio dan televisyen Brunei - Abdul Aziz Awang Juned, Pehin Tuan Imam Dato Paduka Seri Setia Haji Awang ([Bandar Seri Begawan] : Jabatan Mufti Kerajaan, Jabatan Perdana Menteri, Negara Brunei Darussalam, 1998)
Islamic teachings, Brunei; collection of sermons broadcasted by radio and television, 1995-1997
In Malay
Keywords: Islamic sermons, Malay; Islam -- Doctrines; Islam -- Brunei