Aku kaya - Mariana Hashim; Cheah, Frankie; Murali Abdullah (Kuala Lumpur : Boomax, 2003)
Mengisahkan tiga adik-beradik yatim piatu: Yassan, Yassun dan Yassin. Sebagai abang yang lebih tua, Yassan dan Yassun berniaga ayam di pasar untuk menampung kehidupan mereka sekeluarga. Sementara Yassin yang bongsu bertindak sebagai orang yang mengendalikan hal ehwal rumahtangga. Insiden-insiden yang melucukan terjadi apabila permohonan Yassin untuk menyertai rancangan kuiz'Aku Kaya' diterima. Banyak halangan dan dugaan yang terpaksa ditempuhi oleh mereka tiga beradik.
Penulis skrip, Mariana Hashim ; jurukamera, V. Munishwaran
Pelakon: Yassin Yahya, Hamdan Ramli, Illya Buang
Keywords: Comedy films