Al-Furqan tilawah Al-Quran Nur Karim - Hassan Azahari, Dato' Haji (Kuala Lumpur : Asa Vision Sdn Bhd)
Mempelajari membacaan tilawah al-quran nul karim, ayat-ayat surah lazim dengan tajwid
Keywords: Qur'an -- Study and teaching