195 asas solat - Hassan Azahari, Dato' Haji; Jamil Khir (Kuala Lumpur : Asa Vision Sdn Bhd)
Ibadah sembahyang difardhukan setiap muslim, 195 asas solat membincangkan cara perlaksanaan syarat-syarat dan bacaan yang sempurna untuk memudahkan mempelajari atau mengulangkaji yang dikira mudah dan cepat
Keywords: Prayer -- Islam