Solat Jamaq dan Qasar - Badrul Amin Bahron (Kuala Lumpur : ASA Vision Sdn Bhd)
CD ini mengandungi mata pelajaran tentang solat jamaq dan qasar, aturcara jamaq takdim serta kemusykilan dan soalan tip musafir.
Di Koleksi Media PTSL, (vcd 4) tiada dalam koleksi.
Keywords: Prayer -- Islam