Dewan eja 3000 penyemak ejaan dan tesaurus (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2002)
Dewan Eja adalah perisian yang dapat membantu pengguna komputer untuk menyemak ejaan atau mencari perkataan sinonim
System requirements: Intel Pentium ; 16 MB RAM ; 10 MB hard disk space ; Microsoft Windows 95, MS Office 95, Office 97, Office 2000, Office XP
Keywords: Malay language -- Terms and phrases -- Computer programs