Alam perkahwinan (Petaling Jaya ; KD PRoduction)
Terdiri dari 2 bahagian. Bahagian 1 menerangkan mengenai asas dan hukum perkahwinan serta perkara yang berkaitan dengan perkahwinan manakala bahagian 2 lebih kepada adab pergaulan suami isteri, ciri-ciri suami isteri yang baik serta tanggungjawab suami isteri.
Ditempatkan di Makmal Digital , PPKL
Penyampai : Yg. Bhg. Dato' Dr. Mashitah Ibrahim
Keywords: Marriage (Islamic law)