Wuduk dan solat (Petaling Jaya : KD PRoduction)
Terdiri dari 2 bahagian iaitu bahagian 1 dan 2. Bahagian 1 lebih kepada pengertian wuduk manakala bahagian 2 kepada pengertian solat.Antara perkara yang disentuh ialah pengertian dan kewajipan wuduk dan solat, hukum, rukun dan syarat sah wuduk dan solat, perkara sunat, makruh wuduk dan solat.
Ditempatkan di Makmal Digital, PPKL
Penyampai : Yg. Bhg. Dato' Dr. Mashitah Ibrahim
Keywords: Prayer -- Islam