Kenangan sepanjang zaman Seniwati Saloma - Saloma; P. Ramlee, Tan Sri, 1928-1973 (Kuala Lumpur : Audio One Entertainment, 1998)
Koleksi lagu kenangan sepanjang zaman nyanyian seniwati Saloma dan seniman Tan Sri P. Ramlee
VCD Karaoke
Title from container
Penyanyi: Saloma, Tan Sri P. Ramlee
VCD format
Keywords: Saloma -- Songs and music; Popular music -- Malaysia -- 1951-1960