R. Azmi dalam kenangan - R. Azmi (Kuala Lumpur : Audio One Entertainment, 1998)
Koleksi lagu-lagu yang pernah didendangkan oleh R. Azmi dalam versi karaoke
VCD Karaoke
Title from container
Penyanyi: R. Azmi
VCD format
Keywords: R. Azmi -- Songs and music; Popular music -- Malaysia -- 1961-1970