Selamat Aidilfitri Artis-Artis 60an (Kuala Lumpur : Insictech Musicland Sdn. Bhd.)
Mengandungi 16 koleksi lagu raya nyanyian penyanyi tahun 80an
Penyanyi: M. Shariff, Datin Rafeah Buang, S. Jibeng, A. Dayang, Azizah Mohammad, A.Ramlie, L. Ramlie, Maria Bachok, Zabari Zabidin, Fauzan Uda Ahmad, Norazli Noh
Keywords: Song, Malay; Collections