Block 404 - Chung, Silver (Kuala Lumpur : Cine Art Production House, 2001)
Sehari sebelum semester baru bermula, sekumpulan pelajar baru berpindah masuk ke sebuah rumah sewa yang besar, berdekatan dengan kolej mereka. Di sanalah, perkenalan antara pelajar bermula, suasana rumah yang aneh dan ngeri, mengeratkan lagi hubungan antara pelajar tersebut. Selepas kematian ibu Mat Din, keadaan di kolej dan rumah sewa telah jauh berbeza. Rakan sewa rumah meninggal dunia satu demi satu, tanpa pengetahuan keadaan semakin mencurigakan dan tidak dapat dikawal lagi, tidak dibenarkan berpindah, tidak dibenarkan belajar dan jangan ada cuba bernafas.
Title from title screen
Penyunting, Tee Sow Kin ; skrip, Lim Chen Chen ; muzik, Steven Yap ; jurugambar, Sam Yong
Pelakon: Raja Asri, Zamarul Hisham, Nabila
Keywords: Haunted house films; Horror films