Kem 505 - Chung, Silver (Kuala Lumpur : Cine Art Production House, 2001)
5 Mei sekumpulan pelajar berkhemah di sebuah hutan, peristiwa ngeri telah berlaku angkara salah seorang dari mereka. Masa beredar, tahun berganti kini muncul 5 Mei... dengan hadirnya sekumpulan remaja ke destinasi yang sama. Ini mengungkap kembali nostalgia ngeri di antara mereka. Tidak seorang pun yang dibenarkan bernafas, maka peristiwa 505 berulang kembali.
Penyunting, Tee Sow Kin ; muzik, Steven Yap
Pelakon: Raja Azri, Zamarul Hisham, Nabila
Keywords: Horror films