Surah Yaassin bacaan, terjemahan & tajwid (Kuala Lumpur : Nur Effendy Production)
Kandungan: disc 1, Bacaan surah Yaasin terjemahan; disc 2, Tajwid surah Yaasin
CD-ROM ini disertakan dengan senaskhah buku : Surah Yaasiin ; tahlil & doa
Penyampai, Hassan Mahmud Al-Hafiz
Keywords: Qur'an.