Gerbang perkahwinan - Abdul Amin Mohd. Kasim; Norjan Hj. Omar (Seremban : Minjan Productions)
Eksklusif bual bakal pasangan suami dan isteri yang ingin rumahtangga bahagia
Keywords: Marriage (Islamic law)