Bacaan al-Quran & terjemahan - Hassan Mahmud Al-Hafiz (Kuala Lumpur : Nur Effendy Production)
Kandungan : CD 1, Al-Fatihah, Al-Baqarah (ayat 1-84) ; CD 2, Al-Baqarah (ayat 85-174) ; CD 3, Al-Baqarah (ayat 175-252) ; CD 4, Al-Baqarah (ayat 253-286) ; CD 5, Al-Imran (ayat 1-91) ; CD 6, Al-Imran (ayat 92-200)
Keywords: Qur'an -- Criticism, interpretation, etc