Solat untuk kanak-kanak - Tuan Zainun Tuan Mat (Kota Bharu, Kelantan : Software Developers, 2000)
Pengenalan solat, pengenalan wuduk, solat 5 waktu dan pengajaran akhlak
System requirements: 486 and above, 16MB RAM, Windows 95 or 98/2000; 640 x 480 resolution, Sound Card, 16 bit colours (Hi-Colour)
Keywords: Prayer -- Islam; Practice of Islam