Labu penyataan idea dan deria - Mohd. Azmi Ibrahim; TAD Network (Kuala Lumpur : Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia, 1987)
Sebuah dokumentari mengenai seni kraf di Malaysia memaparkan hasil-hasil kraf negara disamping ketokohan pembuatnya dan teknik-teknik pembuatan secara tradisional
Copy available in DVD format
Penerbit eksekutif, Ahmad Khir Zubairi ; penyunting, Zaki Johanib, S. Vangadasalam ; skrip, Abdul Manan Ismail
Keywords: Pottery, Malaysian -- Malaysia; Handicraft industries -- Malaysia; Cottage industries -- Malaysia